UNIK PRISGARANTI

TACK VARE VÅR ERFARENHET, MARKNADSLEDANDE PLATTFORM FÖR MOBIL APPUTVECKLING OCH VÅRT FANTASTISKA TEAM ERBJUDER VI EN UNIK PRISGARANTI. VI GARANTERAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR ATT TA FRAM DIN APP.

Vi är så pass säkra på att vi kan erbjuda dig den mest tidseffektiva och professionella apputvecklingen på marknaden – därför har vi inga problem att garantera att om du hittar ett likvärdigt alternativ till en lägre kostnad så matchar vi kostnaden – och ger dig dessutom 15 % extra rabatt.

VILL DU VETA MER?

VILL DU VETA MER OM VÅR PRISGARANTI, APPUTVECKLING, ELLER BOLLA DIN APPIDÉ? KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG.

Kontakta Martin Dahlbom, säljare på Aplexa, så hjälper han dig vidare med ditt app-projekt.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

VI LEVERERAR MER ÄN BARA EN APP

NÄR VI PÅ APLEXA UTVECKLAR EN APP FÅR DU INTE BARA TOPPKLASSIG APP, DU FÅR ÄVEN TILLGÅNG TILL EN RAD UNIKA VERKTYG SOM GÖR DET ENKELT FÖR DIG ATT HANTERA DIN APP.

AQURO PLATFORM

Vi utvecklar din app i vår egna marknadsledande plattform för mobilutveckling – Aquro Platform. Du kan hela tiden följa utvecklingen genom att prova din app i din mobiltelefon med hjälp av Aquro Preview.

I Aquro App Studio har du har alltid tillgång till all din källkod och kan se hur din app är byggd.

AQURO APP MANAGER

Efter lansering får du tillgång till Aquro App Manager där du kan följa användandet av din app med den inbyggda analysfunktionen, hantera din apps användare och skicka ut push-notiser.

AQURO CM

Med Aquro CM kan du enkelt hantera allt innehåll i din app. Du kan själv enkelt publicera nya nyheter, produkter eller det specifika innehåll som finns i din app.

KUNDEXEMPEL

HÄR SER DU NÅGRA AV VÅRA SENASTE PROJEKT.
VI SER FRAM EMOT ATT FÅ VISA UPP DITT.

Nya Boendet

Nya Boendet är Sveriges nya marknadsplats för all nyproduktion. Hitta ditt framtida boende i appen som använder modern teknik såsom AR.
Läs mer

Rasta

Med ett mobilt lojalitetsprogram har Rastas moderinserat och utvecklat kundrelationen till alla sveriges yrkeschafförer och bussförare.
Läs mer

iWaiter

iWaiter erbjuder framtidens restaurangapp för beställning- och betalning.
Läs mer

Finder

Med Family Finder kan du som förälder hålla koll på när dina barn kommer till och lämnar olika geografiska zoner, såsom skolan, hemmet eller varför inte en kompis.
Läs mer

LittleFoodie

LittleFoodie är den ultimata barnmatsappen för föräldrar som vill laga nyttig och hälsosam barnmat.
Läs mer