APLEXA START

APP TILL FASTPRIS: 150 000 KR

APLEXA START ÄR ETT HELTÄCKANDE PAKET FÖR DIG SOM VILL TA FRAM EN HELT UNIK OCH KRAFTFULL APP, MEN HAR EN BEGRÄNSAD BUDGET. FÖR ETT FAST PRIS PÅ 150 000 KR DESIGNAR, UTVECKLAR OCH LANSERAR VI EN KOMPLETT APP FRAMTAGEN EFTER DINA ÖNSKEMÅL I BÅDE APPLE APPSTORE OCH I GOOGLE PLAY.

Aplexa Start tar dig hela vägen från appidé till lanserad app med följande fyra steg.

1. WORKSHOP

Vår produktspecialist och projektledare håller tillsammans med dig en workshop där vi går igenom dina tankar och önskemål kring din app. Efter workshopen tar vi fram en specifikation som beskriver hela appen och dess funktion.

2. DESIGN

Vår designer tar fram tre olika unika designförslag för din app där du får välja en design som du tycker passar bäst. Efter att designen fastställts så tas design fram för appens samtliga vyer – innan appen byggs.

3. UTVECKLING

Under fyra veckor utvecklar en dedikerad utvecklare din app enligt den specifikation och design som tagits fram. Veckovis får du en uppdaterad version av din app att prova direkt i din mobil och har möjlighet att lämna feedback löpande.

4. LANSERING

När din app testad och klar hjälper vi dig att lansera den i både Apple App Store och Google Play. Efter det är det förvaltning. Då hjälper vi dig hålla apparna i gott skick och vidareutvecklar de när så önskas.

VILL DU VETA MER?

VILL DU VETA MER, HAR FRÅGOR RÖRANDE APPUTVECKLING ELLER ÄR REDO ATT BESTÄLLA APLEXA START? KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG.

Omni har frågor och vill veta mera om oss, hur processen går till, få grovt kostnadsestimat eller gå direkt på kravställning så kontakta oss för att hjälpa dig med ditt app-projekt.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

MER ÄN BARA EN APP

NÄR VI PÅ APLEXA UTVECKLAR EN APP FÅR DU INTE BARA EN APP I TOPPKLASS, UTAN DU FÅR ÄVEN TILLGÅNG TILL EN RAD UNIKA ADMINISTRATIONSVERKTYG SOM GÖR DET ENKELT FÖR DIG ATT ARBETA OCH UNDERHÅLLA DIN APP.

AQURO PLATFORM

Vi utvecklar din app i vår egna marknadsledande plattform för mobilutveckling – Aquro Platform. Du kan hela tiden följa utvecklingen genom att prova din app i din mobiltelefon med hjälp av Aquro Preview.

I Aquro App Studio har du har alltid tillgång till all din källkod och kan se hur din app är byggd.

AQURO APP MANAGER

Efter lansering får du tillgång till Aquro App Manager där du kan följa användandet av din app med den inbyggda analysfunktionen, hantera din apps användare och skicka ut push-notiser.

AQURO CM

Med Aquro CM (Content Manager) kan du enkelt hantera allt innehåll i din app. Du kan själv enkelt publicera nya nyheter, produkter eller det specifika innehåll som finns i din app.

VI KAN APPAR

MED FLERA ÅRS ERFARANHET FRÅN APPUTVECKLING HAR VI PÅ APLEXA SAMLAT PÅ OSS MASSVIS MED KUNSKAP OCH TEKNISKA LÖSNINGAR KRING APPAR OCH APPUTVECKLING – OCH VI DELAR GÄRNA MED OSS AV BÅDE VÅRA OCH KUNDERS ERFARENHET

GRATIS E-BOK OM APPAR

Genom åren har vi fått otroligt många frågor om appar och apputveckling och vi har samtidigt har vi lärt oss mer och mer. Nu har vi samlat de vanligaste frågorna kring appar i en e-bok där du som är intresserad av att ta fram en app kan lära dig om allt från ”hur man bygger en app” till ”hur man tjänar pengar på appar” och mycket mycket mer.

Ladda hem boken här.

Verktygslåda med färdiga moduler

Genom årens gång har vi utvecklat allt från BankID-integrationer, betallösningar, videosamtal, nfc-teknik, streckkodsläsare, chattar och integrationer mot befintliga och nya typer av affärsystem. Många av dessa lösningar har vi paketerat till färdiga moduler som vi kan använda i de appar vi utvecklar. På så sätt kan vi utveckla mer, med högre kvalitet, på kortare tid än andra apputvecklare.