LÄR KÄNNA OSS OCH VALET ÄR SJÄLVKLART

APLEXA SKAPAR EN NY OCH LEDANDE STANDARD FÖR ATT TA DIN IDÉ TILL EN FÄRDIG OCH MARKNADSLEDANDE APP.

MARKNADSLEDANDE & UNIKT KONCEPT

Många appidéer förblir oftast endast idéer. Detta på grund av osäkerhet och bristande kunskap kring tekniken och hur du ska gå tillväga för att verkliga din idé. Vårt mål är att alltid vara den självklara partnern. Men för att lyckas med detta vet vi att det inte räcker att endast bygga appar, utan det behövs också ett erfaret team och en riktigt vass teknologi. Vi har utvecklat vår egen plattform för mobil applikationsutveckling som gör att vi kan bygga din app snabbare och med högre kvalité än någon annan. Vår plattform i kombination med vårt duktiga team ger ett unikt och oslagbart koncept som inte bara gör din app bra, utan också ger just din app fördelar jämfört med dina konkurrenter.

HUNDRATALS PROJEKT

Bakom Aplexa står ett mycket erfaret team bestående av några av Sveriges främsta entreprenörer som redan innan år 2000 började arbeta med produktutveckling. Vi har arbetat med hundratals app- och utvecklingsprojekt med funktion och form i centrum. Vänder du dig till oss är du i trygga och erfarna händer.

RELATIONEN I FOKUS

Långsiktiga relationer är a och o för oss. Blir din app framgångsrik så blir vi det också. Det ligger i vårt DNA att arbeta strukturerat och metodiskt, samt att vara service minded. Vi gör alltid det lilla extra för att göra ditt projekt så effektivt som möjligt.