APLEXA START

APP TILL FASTPRIS: 150 000 KR

APLEXA START ÄR ETT HELTÄCKANDE PAKET FÖR DIG SOM VILL TA FRAM EN APP MEN HAR EN BEGRÄNSAD BUDGET. FÖR ETT FAST PRIS OM 150 000 KR DESIGNAR, UTVECKLAR OCH LANSERAR VI EN FULLSTÄNDIG APP FRAMTAGEN EFTER DINA ÖNSKEMÅL PÅ BÅDE APPLE APPSTORE OCH GOOGLE PLAY.

Start tar dig hela vägen från idé till lanserad app med följande fyra steg.

WORKSHOP

Under en workshop går en produktspecialist och projektledare tillsammans med dig igenom vilka tankar och önskemål du har kring din app. Workshopen avslutas med att en specifikation kring din app tas fram.

DESIGN

Våra designer tar fram 3 olika unika designförslag för din app där du får välja en design som du tycker passar bäst. Efter det designas samtliga vyer av din app

UTVECKLING

Under 4 veckor utvecklar en dedikerad utvecklare din app enligt den specifikation och design som tagits fram. Veckovis får du en uppdaterad version av din app att prova direkt i din mobil och har möjlighet att lämna feedback löpande.

LANSERING

När din app är färdig hjälper vi dig att lansera din app i både Google Play och Apple App Store.

VILL DU VETA MER?

VILL DU VETA MER, HAR FRÅGOR RÖRANDE APPUTVECKLING ELLER ÄR REDO ATT BESTÄLLA APLEXA START? KONTAKTA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG.

Kontakta Ali Ramtéen, säljchef på aplexa, så hjälper han dig vidare med ditt app-projekt.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

MER ÄN BARA EN APP

NÄR VI PÅ APLEXA UTVECKLAR EN APP FÅR DU INTE BARA EN APP I TOPPKLASS, UTAN DU FÅR ÄVEN TILLGÅNG TILL EN RAD UNIKA VERKTYG SOM GÖR DET ENKELT FÖR DIG ATT ARBETA MED DIN APP.

AQURO PLATFORM

Vi utvecklar din app i vår egna marknadsledande plattform för mobilutveckling – Aquro Platform. Du kan hela tiden följa utvecklingen genom att prova din app i din mobiltelefon med hjälp av Aquro Preview.

I Aquro App Studio har du har alltid tillgång till all din källkod och kan se hur din app är byggd.

AQURO APP MANAGER

Efter lansering får du tillgång till Aquro App Manager där du kan följa användandet av din app med den inbyggda analysfunktionen, hantera din apps användare och skicka ut push-notiser.

AQURO CM

Med Aquro CM (Content Manager) kan du enkelt hantera allt innehåll i din app. Du kan själv enkelt publicera nya nyheter, produkter eller det specifika innehåll som finns i din app