App för stor e-handlare

2018-10-22:

Att erbjuda sina kunder möjligheten att handla via en app medför en rad fördelar som ökar försäljningen. Appen skapar en mer personlig relation till användaren och gör det samtidigt enklare att genomföra köp. Funktioner såsom push-notiser gör det möjligt att på ett mycket effektivt sätt nå ut till kunden.

Under slutet av 2018 och våren 2019 påbörjar Aplexa arbetet med att ta fram en mobil app för en av Sveriges största e-handlare. Appen integreras med befintligt e-handelssystem och kommer fungera i alla smartphones och läsplattor – både iOS och Android.

”Vi är såklart mycket stolta att en etablerad och stor e-handlare väljer Aplexa för att bredda sina kanaler ut till sina kunder.”, säger Stefan Thelberg, VD på Aplexa.

Kontakta Aplexa så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt e-handelsföretag att maximera möjligheterna som appar och digitalisering erbjuder.

Författare

Stefan Thelberg har lång erfarenhet av produktutveckling och design och är en av Aplexas grundare. Stefans karriär började redan på 90-talet då han drev en webbyrå som utvecklade ett eget CMS- och e-handelssystem. Stefan har arbetat med över 50 olika utvecklingsprojekt inom webb, mobilt och andra områden.