Holm Security: Sårbarhetsanalyser med mobilitet

Holm Security tillhandahåller sårbarhetsanalyser för kunder i både den privata och den offentliga sektorn. Med sin app kan deras kunder ta del av sårbarhetsdata och statistik direkt i mobilen.

Holm Securitys app var designad, utvecklad och lanserad, allt från Aplexas stockholmskontor. Vårt team skapade en lösning för Holm som använder sig av en extern databasintegration, webproxytjänster och ett system för användarinloggning.

Holm Security hjälper hundratals företag, kommuner och organisationer över hela Sverige med att få bättre kontroll över deras IT säkerhet med ett verktyg för automatiska och kontinuerliga sårbarhetsanalyser för att skydda data och följa relevanta IT säkerhetsregler (såsom kommande GDPR). Inspirerade av det enkla och rena utseende skapade vi en app som gjorde det möjligt för Holms kunder att snabbt och enkelt se sina säkerhetsrapporter.

”Vår mobila plattform har gjort det ännu enklare för våra kunder att få en översikt över sina system och att på ett enkelt sätt ta kontroll över sitt IT säkerhetsarbete!”

Oskar Åkesson

CMS, Holm Security
www.holmsecurity.com