Uppdrag vi är stolta över

Några av våra senaste projekt för kunder inom olika branscher och i olika storlekar. I projekten har vi varit bollblank, tagit fram design, stått för projektledning och såklart apputveckling.

Businesspodden

För att skapa ett mervärde för sina kunder hjälpte vi en av Sveriges största poddar att ta fram en helt egen poddapp. Appen gör det ännu enklare att lyssna på podden, samt erbjuder interaktion med lyssnaren.
Läs mer

L-CAB

En åktur, kvalitetservice och en välklädd förare – vad mer behövs? I detta projekt skapade vi en mobil bokningsapp för att boka transport i Stockholmsområdet och samtidigt hjälpa L-CAB:s förare organisera sina körningar.
Läs mer

Appy Saude

För att öka tillgängligheten för Angolas hälsovård hjälpte vi det angolanska företaget Appy med att skapa en mobil app som möjliggör att invånarna på ett effektivt och smidigt sätt kan söka efter sjukhus och apotek över hela landet.
Läs mer

Holm Security

Holm Security tillhandahåller och erbjuder sårbarhetsanalyser för kunder i både privat och den offentliga sektorn. Med sin app kan deras kunder ta del av sårbarhetsdata och statistik direkt i mobilen.
Läs mer