L-CAB: taxibokning med klass

Vi arbetade tillsammans med L-CAB:s serviceinriktade team för att ge deras kunder och förare en robust mobil bokningsapp.

Designad, utvecklad och lanserad av Aplexas in-house team, L-CAB appen använder sig av databas, GPS lokaliseringstjänst, Google maps m.m. för att leverera en komplett kund-till- förarelösningar för L-CAB:s exklusiva transporttjänst.

L-CAB erbjuder professionella transporttjänster till klienter runtom i Stockholm, Sverige. När L-CAB valde att expandera sina tjänster och introducera ett nytt lojalitetsverktyg för nya kunder kontaktade de Aplexa för att utveckla en mobil app för både Android och iOS. Vi tog fram en design som reflekterade den exklusiva känslan av L-CAB:s livsstil och skapade sedan en app som snabbt kunde utföra flera bokningsförfrågningar samt acceptans av dessa samtidigt.

”Genom vårt framgångsrika samarbete med Aplexa, har vi förbättrat vår verksamhet och fått en effektivare kommunikationskanal med våra resenärer. Samtidigt som vi har breddat och fått en ökad kundkrets.”

Charlie Lauritzen

Owner, L-CAB
www.l-cab.se