MobilApp utvecklare sökes!

våra kunder behöver dig!

Är du nyutexaminerad utvecklare eller har flera års erfarenhet av webb och funderar på att arbeta med omväxlande jobb och många kunder? Då skall du se hit!

Vi letar både efter seniora och juniora utvecklare som vill bli professionella apputvecklare. Aplexas utvecklare bygger appar på uppdrag av våra kunder för iOS och Android med hjälp av HTML, CSS och JavaScript. Utvecklingen sker i vår marknadsledande plattform Aquro Platform. Du kommer snabbt bli expert på den senaste tekniken, kan addera nya färdigheter i din meritlista och samtidigt få imponera på våra kunder.

din Kompetens

  • Du behöver inte kunna Java eller Swift. Det vi använder är grundläggande kunskaper i HTML, CSS och JavaScript. Så om du är duktig där kan du faktiskt bygga appar!
  • Vi vill att du är en driven och nyfiken person som vill bli expert på mobil applikationsutveckling. Vi sitter tillsammans i Stockholm i ljusa lokaler vid Alvik Strand, med vattnet utanför oss. Vi är lokaliserade på kontoret och våra kunder hälsar ofta på oss!
  • För att kunna arbeta tillsammans med oss och våra kunder så behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Varför Aplexa?

  • En spännande miljö i ett växande företag bland några av Stockholms främsta entreprenörer där den gemensamma erfarenheten överstiger 50 år.
  • Omväxlande uppgifter och nya utmaningar i varje projekt. Alla kunder och dess önskemål är unika, det gör vår vardag väldigt spännande. Vår erfarenhet av mängden uppdrag skapar en kunskap som våra kunder uppskattar mycket.
  • Effektiva arbetsflöden och direkta, öppna kommunikationslinjer med alla teammedlemmar.
  • Minnesvärda erfarenheter med vårt team på vägen till framgång; följ med oss på after works, företagsresor och mycket mer!

Ansökan

Skicka in ditt CV och personligt brev till oss:

jobb@aplexa.se 

Du kan även ringa vår växel på telefon 08-501 216 60 om du vill prata med någon av oss och veta mer om vad den här tjänsten innebär!