Praktisera hos Aplexa – bli apputvecklare

Aplexa söker dig som vill arbeta med mobil applikationsutveckling på din praktik. Hos oss blir du en del i vårt utvecklingsteam som bygger appar med teknikerna HTML, CSS och JavaScript i vår egen marknadsledande plattform.

Vi har drygt 15 års erfarenhet att arbeta med praktikanter från olika skolor. Vår ambition är alltid att praktiken övergår i en fast anställning. Vi har idag flera anställda appputvecklare som börjat som praktikanter. Kontakta oss om du är intresserad! Vi ser fram emot att träffa just dig.

​Vår historia

Aplexas historia startade när Aquro Plattform lanserades — vår egna marknadsledande plattform för mobil applikationsutveckling. Plattformen används idag av tusentals användare över hela världen. Kort efter Aquros succé uppstod ett behov av konsultation kring plattformen. Då skapades Aplexa. Idag har vi ett stort utvecklingsteam som är specialiserade på apputveckling. Bakom Aplexa står ett mycket erfaret team bestående av några av Stockholms främsta

Vårt uppdrag

Alla marknader mognar i efterhand. För ett så pass högteknologisk område som apputveckling, är det förvånansvärt att det kommit så få innovationer på senare år. Vårt mål är att försöka förändra sättet man ser på apputveckling för att flera ska börja använda modernare och mer effektivare teknik. Vår vision är att växa til l en branschledare och forma standarden för framtida mobil applikationsutveckling.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till:
jobb@aplexa.se