Ledande Teknologi

VI ERBJUDER EN UNIK KOMBINATION AV LEDANDE TEKNOLOGI OCH ETT MYCKET KOMPETENT TEAM MED KONCEPTUTVECKLARE, PROJEKTLEDARE, DESIGNERS OCH APPUTVECKLARE.

Vi erbjuder dig ett teknologiskt försprång som ger en bättre app, kortar ner time to market och håller kostnaderna nere. Med vår teknik och vår kompetens får du ett teknologiskt försprång före dina konkurrenter. Välj inte omodern teknik när du bygger din app – välj Aplexa!

AQURO PLATFORM – MARKNADSLEANDE APPUTVECKLING

Aquro Platform är vår marknadsledande plattform för mobil applikationsutveckling som ger en rad fördelar. Inte minst så utvecklar vi en app för både iOS och Android – samtidigt. I plattformen finns ett stadigt ökande antal färdiga komponenter och stödfunktioner, såsom för BankID, betalningar, push-notiser och användarhantering, samt stödfunktioner för GDPR.

AQURO CM – KRAFTFULLT INNEHÅLLSHANERING

Aquro CM (Content Manager) är ett kraftfullt verktyg för innehållshantering i appar. Här arbetar du med text, rubriker, bilder, filmer, men även automatisera flöden för t.ex. push-notiser – och mycket mer. Med vår app för Aquro CM kan du arbeta med innehåll var du än är – när som helst. Dessutom så laddas allt innehåll blixtsnabbt genom integrationer med CDN:er (Content Delivery Network).