VARFÖR VÄLJA APLEXA SOM APPUTVECKLARE?

2019-02-18:

Att utveckla en app kan göras på många olika sätt, man kan välja att utveckla den internt med de resurser man redan har, man kan anlita en fristående utvecklare eller välja att använda sig av en appbyrå – som oss på Aplexa.

I den här artikeln tänkte vi ta chansen att lyfta fram 6 anledningar till varför, enligt oss själva, ni som står inför att bygga en app ska välja Aplexa som er tekniska partner.

1. MODERN UTVECKLING

Vi på Aplexa tar utvecklingen av appar så seriöst att vi innan vi började sälja våra tjänster först lade tre års utvecklingstid på att utveckla vår egen plattform för mobilutveckling kallad Aquro Platform. Med vår egen utvecklingsplattform utvecklar vi plattformsoberoende appar med modern cross-platform-teknologi. Utöver det har vi även utvecklat en mängd färdiga komponenter och funktioner som gör att vi kan erbjuda utveckling av appar snabbare och högre kvalitet än våra konkurrenter.

2. HELHETSÅTANGANDE

Utöver att utveckla appen ser vi även till att din app får alla de underliggande tjänster som krävs för att din app ska fungera. Vi utvecklar ditt backend, vi tar hand om din databas och vi ser även till att du får tillgång till avancerade men lättanvända verktyg för att kunna administrera din app. Vi driver redan ett avancerat mobilt backend som används av ett stort antal appar och vi har redan tagit fram de administrativa verktyg som din behöver. Det enda vi behöver göra är att anpassa dem efter just era behov. På så sätt kan vi, utan att kostnaden för appen ökar, ge dig unika verktyg för såväl användarhantering och innehållshantering som utskick av push-notiser och uppföljning av användarstatistik.

3. FÄRDIGA LÖSNINGAR MINSKAR KOSTNADERNA & ÖKAR KVALITETEN

Genom vår moderna utvecklingsteknologi, vår erfarenhet och vårt helhetsåtagande kan vi utnyttja de färdiga lösningar vi redan byggt, det gör att din app inte bara går snabbare att utveckla utan även kvaliteten ökar. I vår verktygslåda finns redan lösningar för BankID, chatt, Google Maps, QR-koder, betalning, positionering, Facebook-inloggning och mycket mer.

4. VI JOBBAR TILLSAMMANS MED DIG

Om våra kunders appar lyckas så kommer även vi att lyckas – det är vårt enkla, men tydliga måtto. Vare sig det gäller att hantera en begränsad budget eller att ta fram en unik nyskapande avancerad funktion så finns vi här för dig. Vi kommer vara med er hela vägen från det att ni berättar om er app till det att den är lanserad och tills det är dags att vidareutveckla den med nya funktioner. Vi kan apputveckling – du kan din bransch. Om vi hjälps åt kan vi skapa en fantastik app.

5. LOKAL NÄRVARO

Vi är ett svenskt företag med alla våra anställda sittande på vårt kontor i Alvik Strand i Stockholm. Ni kan när som helst besöka oss och vi tar gärna en kopp kaffe när som helst under ditt projekt och visar upp vad vi gör just nu. I alla våra projekt har ni som kund direktkontakt med din dedikerade projektledare men du kommer även ha möjlighet att träffa de utvecklare som arbetar med ert projekt.

6. VI KAN APPAR

Varje år jobbar vi med ett stort antal olika appar i en mängd olika branscher. Vi har stor erfarenhet av allt från interna företagsappar med integrationer mot ekonomiska system till spel för barn. Vilken typ av app ni än är på väg att utveckla så är det stor sannolikhet att vi har erfarenhet av just det. Vi gillar dessutom att dela med oss av vår kunskap och har därför tagit fram en helt gratis e-bok om apputveckling.

Vill ni att Sveriges mest engagerade apputvecklare utvecklar er nästa app?

Hör av dig till oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Författare

Johan Nordström är en av Sveriges främsta utvecklare inom mobil applikationsutveckling och en av grundarna till Aplexa. Johans karriär började i början på 2000-talet då han drev ett etablerat webbhotell. Johan är en av hjärnorna bakom Aquro Platform och Aquro CM – vår marknadsledande utvecklingsplattform och vårt kraftfulla verktyg för innehållshantering.

Johan Nordström